Babette Cooijmans

In haar werk onderzoekt Babette Cooijmans de ervaring van een landschap. Ze vertrekt vanuit haar blijvende fascinatie voor patronen en structuren in haar nabije omgeving. Door lijnen en vormen in een landschap te observeren en vervolgens in haar werk te isoleren en abstraheren geeft Babette er een nieuwe betekenis aan. Meer over de kunstenaar

Leveringsinformatie

Voor de bescherming van onze kunstwerken werken we niet met koerierdiensten. Je kan het kunstwerk komen ophalen in onze galerieruimte in Mechelen. Hiervoor kan je een afspraak maken via de contactpagina. Of je kan een beroep doen op onze service van verzekerde levering en installatie.

Conservatie

Langdurige blootstelling aan direct zonlicht vermijden.

Subsurface no.4

van

Babette Cooijmans

Jaar

2021

Afmetingen

100 x 70 cm

Techniek

Zeefdruk op geschilderd papier

Omschrijving

Babette Cooijmans werkt met grafische technieken om haar getekende patronen te reproduceren. Met deze technieken creëert ze unieke werken door elk beeld in lagen op te bouwen.

Dit werk is professioneel ingelijst in een naturel eiken kader van 110 x 79 cm met museumglas (ontspiegeld + maximale UV-bescherming).

1600 

Beschikbaar

  • Uniek kunstwerk
  • Voorzien van echtheidscertificaat

Geen tijd om je kunstwerk in Mechelen te komen halen of zelf te installeren? Wij voorzien verzekerde levering en installatie bij jou thuis. Om onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken leveren wij 2x per maand in heel België.

Vrijblijvend kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk voor een bepaalde ruimte, maar weet je niet wat goed zou passen?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Dat kan telefonisch, online of in de galerieruimte.