Wij zoeken voor jou

Omschrijving

Vind je niet helemaal wat je zoekt in ons portfolio? Of ben je verliefd op een kunstwerk maar is het reeds verkocht? Wij gaan binnen ons netwerk voor jou op zoek naar dat éne werk. Hou er wel rekening mee dat Galerie Charlie een duidelijke visie heeft. Als er niets in ons portfolio zit dat jou aanspreekt kunnen we je waarschijnlijk niet verder helpen. Begrijp je de hedendaagse kunst die we presenteren? Dan gaan we met veel plezier voor jou op zoek.

Hoe dit werkt?

Nadat je deze service koopt nemen we contact met je op om een eerste telefonisch of digitaal gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek stellen we veel vragen zodat we een goed zicht krijgen op het soort kunst waar je naar op zoek bent. Welk formaat zoek je? Welk medium? Welke kleuren? Wil je graag een werk van een bepaalde kunstenaar? Zoek je iets uit een specifieke hedendaagse strekking? Is er een bepaalde context waar je waarde aan hecht? En wat is je budget?

Na dit gesprek ontvang je van ons een samenvatting waarin we de belangrijkste punten uitlichten. We nemen dan 3 maanden de tijd om voor jou grondig op zoek te gaan binnen ons netwerk. Ten laatste 3 maanden later nemen we opnieuw contact met je op om een tweede afspraak in te plannen waarin we je 1 tot 3 kunstwerken presenteren.

Koop je na de presentatie een kunstwerk via Galerie Charlie? Dan wordt het bedrag van de zoektocht op maat via cashback teruggestort. Dit mag ook een ander werk zijn uit onze catalogus uit dezelfde prijscategorie.

150 

Beschikbaar

Heb je een vraag over deze dienst?

Stuur ons gerust een mail of bel ons even op, dan leggen we je alles in detail uit.