Kunstadvies

Omschrijving

Je wilt graag een authentiek kunstwerk in huis halen, maar je hebt geen idee wat mooi zou passen? Of je hebt al een werk, maar je weet niet goed waar je het zou hangen of plaatsen, op welke manier en op welke hoogte? Dan is onze kunststyling op maat iets voor jou. In een eerste digitaal gesprek analyseren we jouw wensen, maar ook de ruimte waarover het gaat: hoe valt het licht binnen? Op welk moment van de dag ben je er zelf het meeste aanwezig? Welke kleuren en texturen zijn al in de ruimte aanwezig? Welk gevoel wil je creëren: ben je op zoek naar een statement piece waarvan je zelf elke dag opnieuw onder de indruk bent? Of zoek je eerder een rustgevend of delicaat werk voor in je salon of slaapkamer?

Maar ook, wat voor iemand ben je en tot welke kunst ben je aangetrokken? Is een bepaalde symboliek of artistieke intentie voor jou belangrijk? En wat is je budget? We analyseren elk detail om je zo een styling op maat te kunnen presenteren.

Puur praktisch

Nadat je onze kunststyling koopt nemen we contact met je op om de eerste afspraak in te plannen, maar ook om je richtlijnen te geven voor het nemen van duidelijke foto’s van de ruimte en een korte 360°-video die we gebruiken om ons gesprek voor te bereiden. Na het eerste gesprek ontvang je van ons een samenvatting waarin we de belangrijkste punten uitlichten. Daarna gaan we aan de slag met jouw wensen en de details van de ruimte. Tijdens een volgende afspraak presenteren we je een styling van 1 tot 3 kunstwerken in de vorm van 3D-visualisaties op basis van jouw foto’s. Indien je dit wenst integreren we een kunstwerk dat je al bezit. Tot slot geven we je nog enkele tips voor kleine ingrepen die je zelf kan doen om de ruimte meer in balans te brengen of juist minder vlak te maken.

Koop je na de presentatie een kunstwerk via Galerie Charlie? Dan wordt het bedrag van de styling via cashback teruggestort en krijg je dus een gratis kunststyling op maat. Dit mag ook een ander werk zijn uit onze catalogus uit dezelfde prijscategorie.

250 

Beschikbaar

Heb je een vraag over deze dienst?

Stuur ons gerust een mail of bel ons even op, dan leggen we je alles in detail uit.