Jo Michiels

In zijn artistiek proces vertaalt Jo Michiels een fysiek verlangen naar een abstract beeld. Voor de compositie van zijn werken vertrekt Jo van (retro) pornografische foto’s. Meer specifiek laat hij zich inspireren door de lichaamsvormen en kleuren. Dit resulteert in een eigenzinnige beeldtaal en herkenbaar kleurenpalet. Meer over de kunstenaar

Leveringsinformatie

Voor de bescherming van onze kunstwerken werken we niet met koerierdiensten. Je kan het kunstwerk komen ophalen in onze galerieruimte in Mechelen. Hiervoor kan je een afspraak maken via de contactpagina. Of je kan een beroep doen op onze service van verzekerde levering en installatie.

Conservatie

Blootstelling aan direct zonlicht vermijden.

Pretty colors (for Mark)

van

Jo Michiels

Jaar

2022

Afmetingen

45 x 40 cm

Techniek

Artisan, acrylverf en spraypaint op canvas

Omschrijving

De schilderijen en tekeningen van Jo Michiels zijn een zichtbare zoektocht naar composities van geometrische vormen, kleuren en organische lijnen. Hij bouwt ze laag over laag op. In verschillende materialen, intuïtief en met zin voor experiment. Hierbij spelen lichamelijkheid en tactiliteit altijd een cruciale rol.

1200 

Beschikbaar

  • Uniek kunstwerk
  • Voorzien van echtheidscertificaat

Geen tijd om je kunstwerk in Mechelen te komen halen of zelf te installeren? Wij voorzien verzekerde levering en installatie bij jou thuis. Om onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken leveren wij 2x per maand in heel België.

Vrijblijvend kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk voor een bepaalde ruimte, maar weet je niet wat goed zou passen?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Dat kan telefonisch, online of in de galerieruimte.