Marinda Vandenheede

Marinda Vandenheedes kunst omarmt imperfectie, atrofie en stilstand. Het is een afwerping van perfectie, disconnectie en consumentarisme. “Ik gebruik weggegooide materialen die niet meer tegemoetkomen aan de standaarden van onze Westerse samenleving en geef ze een nieuw leven als kunstwerk.” De lagen van de tijd en de verhalen die ermee gepaard gaan zitten vervat in haar materialen. Abstract en toch van deze wereld. Marinda Vandenheedes werk nodigt je uit om even stil te staan en te kijken. Meer over de kunstenaar

Leveringsinformatie

Voor de bescherming van onze kunstwerken werken we niet met koerierdiensten. Je kan het kunstwerk komen ophalen in onze galerieruimte in Mechelen. Hiervoor kan je een afspraak maken via de contactpagina. Of je kan een beroep doen op onze service van verzekerde levering en installatie.

Conservatie

Blootstelling aan direct zonlicht vermijden.

Boudoir 6

van

Marinda Vandenheede

Jaar

2022

Afmetingen

26 x 8 cm

Techniek

Oude industriële ponskaarten en inkt op houten multiplex plankjes

Omschrijving

Marinda Vandenheede maakt sculpturele objecten, werken op papier en schilderijen van natuurlijke, gebruikte en weggegooide materialen. Materialen die volgens haar de schoonheid van verval tonen. De gebruikte materialen tonen een sensitiviteit die in schril contrast staat met Marinda’s gebruik van strakke lijnen en geometrische vormen.

350 

Beschikbaar

  • Uniek kunstwerk
  • Voorzien van echtheidscertificaat

Geen tijd om je kunstwerk in Mechelen te komen halen of zelf te installeren? Wij voorzien verzekerde levering en installatie bij jou thuis. Om onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken leveren wij 2x per maand in heel België.

Vrijblijvend kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk voor een bepaalde ruimte, maar weet je niet wat goed zou passen?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Dat kan telefonisch, online of in de galerieruimte.