Bénédicte Faure

In haar werk maar ook in haar dagelijkse leven is Bénédicte Faure steeds op zoek naar minimalisme. Haar afkeer van overvloed voel je in haar sobere, abstracte en vooral zeer delicate composities van verschillende papiersoorten. Maar ook vrijheid is voor de kunstenares een belangrijk thema: bewegingsvrijheid van de kunstenaar en de vrijheid van de toeschouwer om het werk zelf te interpreteren. Bénédicte Faure geeft haar werken dan ook bewust geen titel om de abstractie consequent door te trekken op elk niveau. Meer over de kunstenaar

Leveringsinformatie

Voor de bescherming van onze kunstwerken werken we niet met koerierdiensten. Je kan het kunstwerk komen ophalen in onze galerieruimte in Mechelen. Hiervoor kan je een afspraak maken via de contactpagina. Of je kan een beroep doen op onze service van verzekerde levering en installatie.

Conservatie

Blootstelling aan direct zonlicht vermijden.

Ongetiteld #15

van

Bénédicte Faure

Jaar

2021

Afmetingen

19,6 x 48,8 cm

Techniek

Grafiet en rijstpapier op Canson-papier

Omschrijving

Deze tekening is professioneel ingekaderd in een aluminium lijst met fineerafwerking van 55,5 x 83,5 cm.

950 

Beschikbaar

  • Uniek kunstwerk
  • Voorzien van echtheidscertificaat

Geen tijd om je kunstwerk in Mechelen te komen halen of zelf te installeren? Wij voorzien verzekerde levering en installatie bij jou thuis. Om onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken leveren wij 2x per maand in heel België.

Vrijblijvend kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk voor een bepaalde ruimte, maar weet je niet wat goed zou passen?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Dat kan telefonisch, online of in de galerieruimte.