Ronny Broeckx

In zijn werk is Ronny Broeckx altijd op zoek naar beelden die zich ergens tussen het abstracte en het figuratieve bevinden, tussen het vormloze en het herkenbare. Ronny Broeckx maakt enkel gebruik van beelden die hij uit zijn geheugen oproept. Hij focust hierbij niet op één beeld maar laat zijn gedachten de vrije loop. Meer over de kunstenaar

Leveringsinformatie

Voor de bescherming van onze kunstwerken werken we niet met koerierdiensten. Je kan het kunstwerk komen ophalen in onze galerieruimte in Mechelen. Hiervoor kan je een afspraak maken via de contactpagina. Of je kan een beroep doen op onze service van verzekerde levering en installatie.

Conservatie

Blootstelling aan direct zonlicht vermijden.

Splashing Eggs

van

Ronny Broeckx

Jaar

2022

Afmetingen

30 x 24 cm

Techniek

Acryl en acryl spuitverf op canvas

Omschrijving

Dit werk is een samenvatting van persoonlijke indrukken van de kunstenaar. Het is een momentopname van steeds bewegende beelden die snel in zijn hoofd opkomen en ook weer verdwijnen. Op deze manier tast Ronny Broeckx zijn eigen grenzen af en laat hij een nieuwe realiteit ontstaan waarin jij als toeschouwer mee bepaalt wat het werk betekent.

600 

Beschikbaar

  • Uniek kunstwerk
  • Voorzien van echtheidscertificaat

Geen tijd om je kunstwerk in Mechelen te komen halen of zelf te installeren? Wij voorzien verzekerde levering en installatie bij jou thuis. Om onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken leveren wij 2x per maand in heel België.

Vrijblijvend kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk voor een bepaalde ruimte, maar weet je niet wat goed zou passen?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Dat kan telefonisch, online of in de galerieruimte.