Ines Thora

Met haar eigen zeer herkenbare beeldtaal probeert Ines Thora te omvatten wat niet kan worden verwoord, zoals meditatieve sferen en de fysieke handeling van het schilderen. Het is voor haar een manier om te communiceren, om zichtbaar te maken wat intrinsiek onzichtbaar is en interactie te hebben met de wereld. De fysieke handeling van het schilderen en de ongrijpbare sfeer van de geest ontmoeten elkaar in de leegte van het canvas dat ze naar voren trekt en dat onder het oppervlak sluimert. Meer over de kunstenaar

Leveringsinformatie

Voor de bescherming van onze kunstwerken werken we niet met koerierdiensten. Je kan het kunstwerk komen ophalen in onze galerieruimte in Mechelen. Hiervoor kan je een afspraak maken via de contactpagina. Of je kan een beroep doen op onze service van verzekerde levering en installatie.

Conservatie

Blootstelling aan direct zonlicht vermijden.

Untitled

van

Ines Thora

Jaar

2020

Afmetingen

60 x 50 cm

Techniek

Pigment, olieverf en potlood op textiel

Omschrijving

Het werk van Ines Thora is een directe vertaling van haar abstracte persona, een weergave van haar innerlijke wereld zoals die in haar opkomt tijdens het schilderen. Omdat haar werk wordt gevormd door haar gevoelens en intuïtie op het moment van creatie, houdt Ines er niet van om haar werk verder uit te leggen zodat de universaliteit ervan behouden wordt.

1200 

Beschikbaar

  • Uniek kunstwerk
  • Voorzien van echtheidscertificaat

Geen tijd om je kunstwerk in Mechelen te komen halen of zelf te installeren? Wij voorzien verzekerde levering en installatie bij jou thuis. Om onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken leveren wij 2x per maand in heel België.

Vrijblijvend kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk voor een bepaalde ruimte, maar weet je niet wat goed zou passen?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Dat kan telefonisch, online of in de galerieruimte.