Frie J. Jacobs

Het werk van Frie J. Jacobs krijgt zowel nationale als internationale erkenning. Zo was zijn kunst al te zien in het CICA Museum in Korea, in het National Museum of Fine Arts in Kirgizië, op het kunstenfestival Watou in België en op het Brussels International Underground Poetry Festival in Wiels. Meer over de kunstenaar

Leveringsinformatie

Voor de bescherming van onze kunstwerken werken we niet met koerierdiensten. Je kan het kunstwerk komen ophalen in onze galerieruimte in Mechelen. Hiervoor kan je een afspraak maken via de contactpagina. Of je kan een beroep doen op onze service van verzekerde levering en installatie.

Conservatie

Blootstelling aan direct zonlicht vermijden.

A new genesis (variation no. 3)

van

Frie J. Jacobs

Jaar

2022

Afmetingen

24 x 24 cm

Techniek

Vuur en wind op papier

Omschrijving

Frie J. Jacobs creëert zijn kunst met zowat alles wat hij in de natuur tegenkomt: vuur, wind, regen, planten, zaden, bloemen, wortels, paddenstoelen, houtskool, bijenwas, … In dit werk ‘schilderde’ de kunstenaar met vuur en wind op papier.

500 

Beschikbaar

  • Uniek kunstwerk
  • Voorzien van echtheidscertificaat

Geen tijd om je kunstwerk in Mechelen te komen halen of zelf te installeren? Wij voorzien verzekerde levering en installatie bij jou thuis. Om onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken leveren wij 2x per maand in heel België.

Vrijblijvend kunstadvies

Ben je op zoek naar een kunstwerk voor een bepaalde ruimte, maar weet je niet wat goed zou passen?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in. Dat kan telefonisch, online of in de galerieruimte.